WAREHOUSEMARKERING

Door middel van belijning en grondmarkering worden eenduidige locatieopstellingen gemaakt. Deze gespoten coderingen in uw magazijn of bedrijfshal zorgen voor duidelijke en makkelijk te volgen werkinstructies voor uw medewerkers. Ook kunnen er rijbanen gecreëerd worden die zorgen voor een juiste routing van uw intern transport, bijvoorbeeld heftruck’s. Loop- en zebrapaden zorgen voor veilige loop zones voor uw medewerkers.

Het begrip halbelijning staat voor alle mogelijke soorten markering en belijning in magazijnen, bedrijfshallen, loodsen of andere gebouwen. Voor het ondersteunen van het laden en lossen van vrachtwagens kunnen bij laad- en losdeuren docklijnen aangebracht worden.

Elke grondmarkering is onderhevig aan slijtage. De mate daarvan wordt bepaald door  een aantal factoren, o.a. de ondergrond (i.v.m. de hechting), het markeringsmateriaal en de intensiteit van het gebruik. Voor meer informatie over de juiste keuzes op het gebied van noodzakelijke voorbehandeling en te gebruiken materiaal.

Naast de bekende belastingen in logistieke omgevingen, zoals veelvuldig heftruck verkeer, zien wij in industriele en productie omgevingen vaak additionele belastingen voor de aan te brengen belijning. Hierbij valt de denken aan bijvoorbeeld vocht, chemische stoffen en  met name in metaalverwerkende bedrijven, vrijkomende metaal spaanders. Vandaar dat wij in deze omgevingen aanbevelen om met een 2 lagen verfsysteem te werken.

De transparante 2-componenten lak zorgt voor een vermindering van de oppervlakte vervuiling en vormt een extra bescherm- en slijtlaag.