WEGMARKERING

Pijl-Plus BV werkt met:

Materialen
De gebruikte materialen zijn kleur-echt. Bovendien zijn deze materialen duurzaam en optimaal reflecterend. Ook wordt rekening gehouden met de benodigde stroefheid van het materiaal. Zo gebruikt Pijl-Plus BV speciale fietspad-coating en Polyutheraan verf.

Spiegelafstelplaatsen voor vrachtwagens
Pijl-Plus BV heeft ruime ervaring in het markeren van spiegelafstelplaatsen voor vrachtwagens.

WEGENVERF

Reflecterende wegenverf

Reflecterende wegenverf is beschikbaar op asfaltwegen, parkeerterreinen en klinkerbestrating en naast thermoplast meest toegepast materiaalsoort. Reflecterende wegenverf is in diverse kleuren leverbaar. Reflecterende wegenverf is toepasbaar als belijning en figuratie.

Markeringsverf

Wegenverf is een hoogwaardig Kiwa gecertificeerd markeringsmateriaal en kan gebruikt worden voor het markeren en hermarkeren van wegen, parkeerterreinen, opslagloodsen etc.

De traditionele wegenverf is een oplosmiddelhoudende verf die snel droogt om het verkeer zo kort mogelijk te verstoren. Ook onze wegenverf voldoet aan de eisen gesteld door Kiwa. In tegenstelling tot alle andere verf en lakken dient wegenverf enkel en alleen functioneel te zijn en heeft het geen eigenschappen om de ondergrond te beschermen. De verf moet uitsluitend zorgen voor een goede zichtbaarheid voor het verkeer vooral in het donker. Daarom zijn de functionele eisen zoals reflectie, witheid, stroefheid, hechting, slijtvastheid en weersbestendigheid zeer belangrijk.

THERMOPLAST

Thermoplast (poederverf met verhitting) is een vrij nieuw en duurzaam produkt dat op asfaltwegen wordt gebruikt. Thermoplast is toepasbaar als belijning en figuratie. Tot nu toe alleen in de kleur wit.

Thermoplast is een hoogwaardig Kiwa gecertificeerd markeringsmateriaal en kan gebruikt worden voor speciale, structuur en traditionele markeringen. De verpakking kan als bindmiddel rechtstreeks in de ketel worden mee gesmolten. De organische bestanddelen zijn onschadelijk voor het milieu.

De thermoplast wordt gebruiksklaar geleverd en kan zonder toevoeging van chemische stoffen gebruikt worden. Typische kenmerken zijn een hoge functionele waarde en een goede duurzaamheid. Thermoplast verhardt snel na het aanbrengen, zodat de verstoring van het verkeer minimaal is.

2-COMPONENTEN PU VERF

Voor zwaardere belastingen hebben wij speciaal een
2-componenten POLYUTHERAAN verf, die garant staat voor een lange duurzaamheid bij zware belasting.

Dit is een sneldrogend systeem op basis van hydroxy acrylaat-harsen. Deze verf is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur voor speciale toepassingen en airless te verspuiten.

Ook is er een blanke lak beschikbaar voor extra bescherming tegen vuil en slijtage.

DUURZAME TAPE

Deze duurzame tape is snel aan te brengen in bedrijfshallen. De tape is in diverse breedtes en kleuren te verkrijgen. Doordat de tape afgeronde zijkanten heeft kan hij redelijk goed tegen het schuiven van pallets. Voordeel is ook dat het eenvoudig te verwijderen is als u uw logistieke proces veranderd.